Plassen en poepen
Toen wij klein waren hadden wij allebei iets bijzonder met onze ontlasting. Ik Danielle heb tot me 12de jaar in bed geplast, een echte bedplasser was ik. Nathalie daarin tegen wilde nooit naar de wc om te poepen, omdat ze lekker aan het spelen was of buiten, kortom zonde van haar tijd om naar de wc te gaan, dus waarom gewoon niet in je broek. Tot onze moeder een keer heel boos op haar werd en de vuile onderbroekje tegen haar wangetje wilde smeren om het af te leren, daar schrok Nathalie zo van dat ze het wel afgeleerd had. Mijn bedplassen was erfelijk, ik kon er gewoon niks aan doen, hihi.

danielle nathalie

Vriendje
Wij waren ongeveer 13 jaar oud toen wij met een groep jongens en meisjes om gingen. Danielle werd verliefd op een jongen met een brommer. Na een beetje versieren kregen die jongen en Danielle verkering, maar na een week ging het al niet goed, hij]
zat de hele tijd met me zus te rommelen en aandacht te geven. Een paar dagen later maakte ik het "uit". Totaal 2 weken verkering gehad met die jongen. Het aandacht geven aan me zus ging door en nog niet veel later kregen hun verkering en hebben
dat nog 14 maanden volgehouden. Dit was de eerste en de laatste jongen die we samen hebben gehad. We vielen gelukkig niet meer op dezelfde mannen.

Vriendinnetje
Wij hadden vroeger en nu nog het zelfde vriendinnetje. Toen onze moeder was bevallen van ons en met ons ging pronken, kwam er een buurvrouw langs met haar dochtertje van toen 7 mnd oud, even naar de tweeling kijken. Onze moeder en de buurvrouw
werden vriendinnen, en wij groeiden, het dochtertje en wij als vriendinnetjes op, eigelijk vanaf ons geboorte. Wij vormden eigelijk een drieling, zij kent ons door en door en tot op heden is dat dochtertje nu nog onze vriendin. Het leukste is dat Danielle
en die vriendin bijna tegelijk zwanger waren zonder dat we het van elkaar wisten, we kregen allebei een dochter, zij beviel precies 6 weken later. We komen soms nog op elkaars verjaardagen, maar we gaan wel ieder jaar naar elkaars dochters verjaardag.

School
Wij hebben vanaf de kleuterklas tot aan de derde klas middelbare school bij elkaar in de klas gezeten. We zijn ook allebei blijven zitten in de 3de klas lagere school, voor rekenen, en dat kunnen we nog niet. We waren wel goed in taal en aardrijkskunde enz.
Op de middelbare school hebben we een leraar in de maling genomen toen we dus voor het eerst niet bij elkaar in de klas zaten. Ik ging de hele dag met haar klas mee en zij met mijn klas, de andere leerlingen vonden het zo leuk dat ze allemaal mee speelde en
de leraar niks in de gaten had. Totdat ik een beurt kreeg van die leraar en de klas begon te lachen, hij kwam erachter en kon er ook om lachen. Het mooiste was dat mijn zus dat nog niet wist, dat de leraar het wist. De leraar en ik hadden afgesproken om dus mijn
zus weer in de maling te nemen. De grap had iets met huiswerk temaken, waardoor mijn zus een beetje voor schut stond. We hebben die zelfde leraar nog 1 keer terug gepakt bij de diploma-uitreiking, we deden net alsof we de verkeerde diploma's hadden
ondertekend, en hij raakte een beetje in paniek. Wij vertelden dat het een grapje was en moest toen heel hard lachen en zei:" Op de allerlaatste schooldag houden ze me nog in de mailing".

Ruzie
We hadden wel eens ruzie maar nooit vaak. We sloegen elkaar weleens toen we klein waren, maar nooit echt hard, we maakten eerder spullen van elkaar stuk. Als we ruzie kregen met iemand dan namen we het voor elkaar op, maar ik kan me geen voorval
herinneren. Nu we ouder zijn maken we nog steeds geen ruzie, we gaan echt als tweelingzussen met elkaar om.

Jassen kopen
Met onze moeder een nieuwe jas kopen.Danielle ging achterin de winkel kijken en ik bleef voorin.Wat we niet wisten was dat er in die winkel 2 rekken met de zelfde jassen waren,en ongeveer tegelijkertijd renden we,alle twee met de zelfde jas naar onze moeder toe om te zeggen dat ik die wilde,en Danielle ook.Toen keken we elkaar aan en schoten toen in de lach,omdat we met de zelfde jassen voor moeder stonden.En we mochten zelf uitkiezen welke jas we wilde,maarja toch weer hetzelfde.

Ongelukjes
Als Danielle op haar linker knie viel,wist ik al dat ik binnekort ook op me knie zou vallen,en dat gebeurde dan ook altijd,en andersom.Was Danielle ziek,ja dan werd ik ook ziek. Danielle is geopereerd aan haar rechteroor aan haar trommelvlies,en ik ben ook geopereerd aan me rechteroor en ja ook aan me trommelvlies.Maar dat was wel jaren later.

We zijn ook allebei in het zelfde jaar met spoed geopereerd.Danielle had een voorliggende placenta,dus dat was een acute keizersnee, anders had ze het niet kunnen overleven,het is trouwens goed gekomen allemaal.En ik had een buitenbaarmoederlijke zwangerschap,en dat is ook met spoed verwijderd,anders had het ook slechter kunnen aflopen allemaal,maar dat is ook goed gekomen.Maar dus wel iets met zwangerschap alletwee.

Samen zwanger
Danielle was 6 á 7 weken zwanger,toen ze mij vertelde ervan.Ik wilde ook kinderen dus ik was net daarvoor gestopt met de pil.Ik vond het wel snel dat ze haar 2de al nam,maar vond het wel leuk.Maar wat bleek nou ik was zelf ook zwanger.Ik was net gestopt!!dus nooit verwacht dat het zo snel zou wezen.We zouden dus vlak na elkaar bevallen,als het niet mis was gegaan met mijn zwangerschap.

Samen vertellen
Als we samen iets mee hebben gemaakt dus bijvoorbeeld naar een een pretpark,verjaardag,of iets anders waar we samen waren.En er vraagt iemand aan ons samen hoe het was,dan vertellen wij samen 1 verhaal,en doen dat om de beurt, gaat helemaal vanzelf. Danielle begint dan en kijkt mij dan af en toe aan,en stopt dan even en heel automatisch lijkt wel maak ik die zin verder af en weer andersom.Degene die luistert,zie je dan ook steeds van links en naar rechts bewegen met zijn hoofd,dat is heel lachwekkend.

Toeval?
Soms moeten we gewoon om ons zelf lachen,want dan valt het ons zelf op dat we bijvoorbeeld het zelfde zitten,of staan.Soms kijken we zonder dat we het door hebben naar precies hetzelfde.

We hebben ook vaak,dat ik Danielle belt en dat zij dan zegt,"naja zeg,ik pak de hoorn op om jouw te bellen".En dan ook zeggen we tegelijkertijd "toevallig zeg!!" Gek hé,maar wel heel leuk.

Angst
Als er wat met me zus zou gebeuren dan zou ik een deel van mijzelf kwijt raken. Wij denken dat we ons dan alleen zouden voelen, je mist overleg, gesprekken, een begrijpend iemand, een vertrouwd iemand, je andere ik, dus een stukje van jezelf is weg. Wij zien ons zelf als 1 persoon, maar met 2 persoonlijkheden.

Danielledanielle en nathalieNathalie